Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
the hawkes Sai Gon FFG
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Eglinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sean verovert de bal door een tackle van achteren. Sean passt de bal zonder na te denken. Young rent richting de bal. Young haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the hawkes - Sai Gon FFG 0:1

31e minuut.
Noe is nu in balbezit. Young rent richting de bal. Noe is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walsh met een snelle inworp. Klukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klukowski draait met de bal, schiet en ... Cody probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chretien neemt de hoekschop. Forrest rent richting de bal. Forrest schiet op doel. Glover probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Wall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Wall rent richting de bal. Young onderschept slim de pass. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the hawkes - Sai Gon FFG 0:2

39e minuut.
Chretien onderschept slim de pass. Chretien passt de bal zonder na te denken. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Glover onderschept slim de pass. Glover haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the hawkes 54%, Sai Gon FFG 46%.
the hawkes - Sai Gon FFG 0:2

54e minuut.
Forrest probeert naar een medespeler te passen. Walsh rent richting de bal. O`Neal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, O`Neal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! O`Neal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

63e minuut.
Yu onderschept slim de pass. Yu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Walsh met een snelle inworp. Klukowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the hawkes 50%, Sai Gon FFG 50%.
the hawkes - Sai Gon FFG 0:2