Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DSV Rita Team:) bullets
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Orefice is nu in balbezit. Orefice speelt de bal door. Thompson rent richting de bal. Thompson draait met de bal, schiet en ... Follmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DSV Rita Team:) - bullets 1:0

13e minuut.
Orefice bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon rent richting de bal. Orefice onderschept slim de pass. Sewell bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Thompson is nu in balbezit. Hirshfeld begaat een overtreding. Thompson raakt geblesseerd tijdens het duel. Konstantyno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Konstantyno is nu in balbezit. Konstantyno passt de bal in één keer door. Sutton is nu in balbezit. Sutton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DSV Rita Team:) - bullets 2:0

35e minuut.
Inworp. Green met een snelle inworp. Fernandez rent richting de bal. Sewell onderschept slim de pass. Sewell geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Follmer probeert naar een medespeler te passen. Sewell kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Grazier de bal onder controle te krijgen. Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. Neil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSV Rita Team:) 42%, bullets 58%.
DSV Rita Team:) - bullets 2:0

70e minuut.
Konstantyno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Sewell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sewell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DSV Rita Team:) 43%, bullets 57%.
DSV Rita Team:) - bullets 2:0