Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sai Gon FFG DSV Rita Team:)
Normal Tactiek 532
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Fitzgerald passt de bal in één keer door. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitzgerald speelt de bal door. Sutton rent richting de bal. Sutton draait met de bal, schiet en ... Young bokst de bal weg. Sutton controleert de bal met de borst. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Konstantyno met een snelle inworp. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Thompson draait met de bal, schiet en ... Yu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Young maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Thompson geeft een hoge lob. Sutton probeert de bal aan de voet te houden. Fernandez rent richting de bal. Sutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
David rent richting de bal. Sean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sean speelt de bal door. Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rustad onderschept slim de pass. Rustad probeert naar een medespeler te passen. Paquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Paquet geeft een lange en hoge pass. Rustad maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson passt de bal met de wreef. Weeks probeert naar een medespeler te passen. Fernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernandez geeft een hoge lob. Young bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sai Gon FFG 62%, DSV Rita Team:) 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sai Gon FFG - DSV Rita Team:) 0:0

66e minuut.
Clarke raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McCarthy komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Orefice rent richting de bal. Orefice passt de bal zonder na te denken. Sean is nu in balbezit. Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sai Gon FFG 71%, DSV Rita Team:) 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sai Gon FFG - DSV Rita Team:) 0:0