Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondawg Squad Err Err EGGOS FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dodds geeft een hoge lob. Keo kopt de bal weg. Daar is Sewell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minot is nu in balbezit. Minot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - EGGOS FC 1:0

15e minuut.
Doeltrap. Quintero trapt de bal weg. Tanner kopt de bal weg. Lamontagne rent richting de bal. Lamontagne haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rondawg Squad Err Err - EGGOS FC 1:1

24e minuut.
Zanardi rent richting de bal. Williams onderschept slim de pass. Williams probeert naar een medespeler te passen. Lamontagne is nu in balbezit. Lamontagne schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Quintero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dodds verovert de bal door een tackle van achteren. Dodds passt de bal in één keer door. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour draait met de bal, schiet en ... Walsh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 37%, EGGOS FC 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rondawg Squad Err Err - EGGOS FC 1:1

47e minuut.
Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamontagne passt de bal met de wreef. Belfour rent richting de bal. Belfour haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ortega Santiago probeert de bal aan de voet te houden. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour haalt uit met een fantastische trap. Quintero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - EGGOS FC 1:2

55e minuut.
Giordano speelt de bal door. Gauthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa onderschept slim de pass. Klungelig pakt Minot de bal. Minot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ortega Santiago bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega Santiago geeft de bal voor. Stalteri is nu in balbezit. Duncan onderschept slim de pass. Duncan passt de bal zonder na te denken. Robson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Seguin geeft de bal voor. Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa verovert de bal door een tackle van achteren. Kampa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Belfour rent richting de bal. Lamontagne is nu in balbezit. Belfour is nu in balbezit. Belfour draait met de bal, schiet en ... Atkinson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 41%, EGGOS FC 59%.
Rondawg Squad Err Err - EGGOS FC 1:2