Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samim Laval FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 12.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
RunningBear probeert naar een medespeler te passen. Radchuck is nu in balbezit. Radchuck speelt de bal door. Juneau is nu in balbezit. Juneau schiet op doel. Paal!

16e minuut.
Radchuck is nu in balbezit. Radchuck met een sublieme pass. Belfour bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine onderschept slim de pass. Devine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barnaby kopt de bal weg. Meuleman geeft de bal voor. Follmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine rent richting de bal. Devine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Hurne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Radchuck bereikt de bal nog maar net als eerste. Radchuck geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Hurne bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurne passt de bal met de wreef. Ellison bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellison haalt uit met een fantastische trap. Vernon probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Edwards probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samim 46%, Laval FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samim - Laval FC 0:0

46e minuut.
Devine met een sublieme pass. Follmer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hurne. Hurne krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Belfour is nu in balbezit. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark passt de bal met de wreef. Devine is nu in balbezit. Devine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samim 31%, Laval FC 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Samim - Laval FC 0:0