Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laval FC Samim
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


20e minuut.
Dehere passt de bal met de wreef. Juneau rent richting de bal. Meuleman rent richting de bal. Juneau is nu in balbezit. Juneau draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Meuleman verovert de bal door een tackle van achteren. Meuleman probeert naar een medespeler te passen. Follmer rent richting de bal. Follmer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert McDonald de bal onder controle te krijgen. Forrest probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Juneau probeert naar een medespeler te passen. Hurne rent richting de bal. Hurne passt de bal zonder na te denken. Juneau is nu in balbezit. Juneau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Napier is nu in balbezit. Devine verovert de bal door een tackle van achteren. Devine speelt de bal door. Follmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Follmer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laval FC 55%, Samim 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laval FC - Samim 0:0

65e minuut.
Nadeau geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barnaby de bal. Barnaby probeert naar een medespeler te passen. Ellison bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellison draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laval FC - Samim 1:0

69e minuut.
RunningBear geeft een hoge lob. Inworp. Perugini met de inworp. Juneau rent richting de bal. Juneau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine passt de bal zonder na te denken. Napier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Follmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Follmer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Follmer rent richting de bal. Follmer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laval FC 48%, Samim 52%.
Laval FC - Samim 1:0