Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ottawa Aces EGGOS FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Klungelig pakt Curtin de bal. Curtin passt de bal zonder na te denken. Newport bereikt de bal nog maar net als eerste. Newport haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - EGGOS FC 1:0

12e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Tanner begaat een overtreding. Curtin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bevilacqua zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Newport springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Naptra heeft problemen om de bal te vangen. Lamontagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Naptra begaat een overtreding. Naptra krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Bevilacqua passt de bal in één keer door. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin passt de bal in één keer door. Newport rent richting de bal. Newport draait met de bal, schiet en ... Robson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - EGGOS FC 2:0

42e minuut.
Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud geeft de bal voor. Daar is Seguin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newport is nu in balbezit. Newport draait met de bal, schiet en ... Robson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottawa Aces 33%, EGGOS FC 67%.
Ottawa Aces - EGGOS FC 2:0

46e minuut.
Curtin probeert naar een medespeler te passen. Arnaud rent richting de bal. Tanner rent richting de bal. Arnaud verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaud geeft een lange en hoge pass. Robson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Newport rent richting de bal. Newport draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - EGGOS FC 3:0

50e minuut.
Tanner is nu in balbezit. Bevilacqua rent richting de bal. Tanner begaat een overtreding. Tanner krijgt een gele kaart. Bevilacqua is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clark zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stalteri is nu in balbezit. Newport onderschept slim de pass. Newport schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Curtin passt de bal in één keer door. Sewell probeert naar een medespeler te passen. Newport rent richting de bal. Newport draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Curtin is nu in balbezit. Curtin speelt de bal door. Gauthier is nu in balbezit. Newport onderschept slim de pass. Newport draait met de bal, schiet en ... Robson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Tanner is nu in balbezit. Arnaud onderschept slim de pass. Arnaud passt de bal in één keer door. Curtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Arnaud met de inworp. Curtin heeft problemen om de bal te vangen. Tanner is nu in balbezit. Curtin verovert de bal door een tackle van achteren. Curtin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bevilacqua probeert naar een medespeler te passen. Newport rent richting de bal. Gauthier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Newport is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Curtin neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ottawa Aces - EGGOS FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ottawa Aces 29%, EGGOS FC 71%.
Ottawa Aces - EGGOS FC 4:0