Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newmarket United Puffins
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 33.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Hart passt de bal met de wreef. Eftodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftodi probeert naar een medespeler te passen. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Maciąg geeft een lange en hoge pass. Travis is nu in balbezit. Travis passt de bal in één keer door. Pagliara rent richting de bal. Pagliara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jiménez Jiménez passt de bal met de wreef. Eftodi heeft problemen om de bal te vangen. Eftodi met een sublieme pass. Grbeš rent richting de bal. Grbeš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Hancock met een harde bal richting middenveld. Inworp. Eftodi met een snelle inworp. Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een hoge lob. Pagliara kopt de bal weg. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Castillo Lara rent richting de bal. Maciąg onderschept slim de pass. Maciąg met een sublieme pass. Daar is Grbeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grbeš haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Blake rent richting de bal. Pagliara onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Felix ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Felix naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pagliara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maciąg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Maciąg met een sublieme pass. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg probeert naar een medespeler te passen. Grbeš rent richting de bal. Grbeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Puffins 0:1

45e minuut.
Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart rent richting de bal. Hart geeft een hoge lob. Grbeš springt en kopt de bal. Curtin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Puffins 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newmarket United 72%, Puffins 28%.
Newmarket United - Puffins 0:2

46e minuut.
Gaviria komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Grbeš heeft problemen om de bal te vangen. Martinez is nu in balbezit. Martinez passt de bal zonder na te denken. Pagliara rent richting de bal. Pagliara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Eftodi heeft problemen om de bal te vangen. Eftodi passt de bal zonder na te denken. Maciąg speelt de bal door. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Blake is nu in balbezit. Maciąg onderschept slim de pass. Foster rent richting de bal. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Puffins 0:3

71e minuut.
Pagliara is nu in balbezit. Maciąg rent richting de bal. Maciąg passt de bal zonder na te denken. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Travis de bal. Pagliara rent richting de bal. Pagliara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Puffins 0:4

74e minuut.
Hancock geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jiménez Jiménez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eftodi rent richting de bal. Eftodi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg speelt de bal door. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newmarket United - Puffins 0:5

81e minuut.
Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg met een sublieme pass. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara draait met de bal, schiet en ... Blake probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg is nu in balbezit. Maciąg passt de bal met de wreef. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newmarket United 73%, Puffins 27%.
Newmarket United - Puffins 0:5