Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Puffins Newmarket United
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 18.5
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Eftodi met een sublieme pass. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš passt de bal in één keer door. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Maciąg passt de bal in één keer door. Eftodi rent richting de bal. Eftodi probeert naar een medespeler te passen. Grbeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbeš schiet op doel. Curtin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Newmarket United 1:0

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maciąg geeft een hoge lob. Grbeš rent richting de bal. Grbeš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Foster kopt de bal weg. Castillo Lara rent richting de bal. Maciąg maakt een afschuwelijke overtreding. Maciąg is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

10e minuut.
Grbeš rent richting de bal. Grbeš met een sublieme pass. Pagliara rent richting de bal. Pagliara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Newmarket United 2:0

19e minuut.
Blake rent richting de bal. Grbeš verovert de bal door een tackle van achteren. Grbeš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pagliara de bal. Pagliara haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Radzinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pagliara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Newmarket United 3:0

20e minuut.
Foster heeft problemen om de bal te vangen. Foster speelt de bal door. Hancock rent richting de bal. Pagliara rent richting de bal. Pagliara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Eftodi passt de bal in één keer door. Pagliara is nu in balbezit. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliara verovert de bal door een tackle van achteren. Pagliara schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Newmarket United 4:0

26e minuut.
Radzinski probeert naar een medespeler te passen. Edgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgar geeft een hoge lob. Pagliara rent richting de bal. Pagliara haalt uit met een fantastische trap. Curtin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Grbeš is nu in balbezit. Grbeš speelt de bal door. Pagliara is nu in balbezit. Pagliara schiet op doel. Curtin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Newmarket United 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 36%, Newmarket United 64%.
Puffins - Newmarket United 5:0

46e minuut.
Ben Bella komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Inworp. Garcia komt het veld opgelopen. Peetoom komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Edgar is nu in balbezit. Castillo Lara onderschept slim de pass. Castillo Lara speelt de bal door. Alcindor rent richting de bal. Alcindor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
van Kerckhove onderschept slim de pass. van Kerckhove passt de bal zonder na te denken. Alcindor probeert de bal aan de voet te houden. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Garcia onderschept slim de pass. Garcia probeert naar een medespeler te passen. Eftodi is nu in balbezit. Grbeš is nu in balbezit. Grbeš geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Alcindor onderschept slim de pass. Castillo Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcindor rent richting de bal. Alcindor draait met de bal, schiet en ... Ben Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Puffins - Newmarket United 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Puffins 44%, Newmarket United 56%.
Puffins - Newmarket United 5:1