Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rondawg Squad Err Err Laval FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 12.3
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Belfour rent richting de bal. Kampa onderschept slim de pass. Kampa passt de bal zonder na te denken. Minot bereikt de bal nog maar net als eerste. Minot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kampa is nu in balbezit. Kampa passt de bal zonder na te denken. Minot bereikt de bal nog maar net als eerste. Minot schiet op doel. McDonald probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Laval FC 1:0

25e minuut.
Ortega Santiago probeert naar een medespeler te passen. Kampa rent richting de bal. Kampa draait met de bal, schiet en ... Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan schiet op doel. Gupta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Keo passt de bal met de wreef. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Belfour tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belfour krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Molson geeft de bal voor. Inworp. Keo met de inworp. Kampa is nu in balbezit. Kampa geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Laval FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 31%, Laval FC 69%.
Rondawg Squad Err Err - Laval FC 2:0

49e minuut.
Hurne heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ortega Santiago. Hurne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hurne zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atkinson heeft problemen om de bal te vangen. Ellison rent richting de bal. Ellison haalt uit met een fantastische trap. Quintero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Minot verovert de bal door een tackle van achteren. Minot passt de bal met de wreef. Daar is Nadeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kampa onderschept slim de pass. Kampa schiet op doel. Gupta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Barnaby is nu in balbezit. Imhof onderschept slim de pass. Imhof met een sublieme pass. Minot rent richting de bal. Minot haalt uit met een fantastische trap. Gupta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Giordano met een sublieme pass. Minot is nu in balbezit. Kampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampa schiet op doel. Gupta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Laval FC 3:0

86e minuut.
Keo rent richting de bal. Keo met een sublieme pass. Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan draait met de bal, schiet en ... Gupta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minot is nu in balbezit. Minot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rondawg Squad Err Err - Laval FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rondawg Squad Err Err 45%, Laval FC 55%.
Rondawg Squad Err Err - Laval FC 4:0