Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tininos INDIANA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Girardin rent richting de bal. Clarke onderschept slim de pass. Clarke speelt de bal door. Boxer rent richting de bal. Boxer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dudley is nu in balbezit. Klungelig pakt Peart de bal. Peart geeft een hoge lob. Potvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potvin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Eglinton geeft de bal voor. Inworp. Darby met een snelle inworp. Girardin is nu in balbezit. Girardin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Boxer verovert de bal door een tackle van achteren. Ellison verovert de bal door een tackle van achteren. Ellison passt de bal in één keer door. Touchette rent richting de bal. Touchette draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
tininos - INDIANA 0:1

21e minuut.
Ellison onderschept slim de pass. Ellison geeft een lange en hoge pass. Caron rent richting de bal. Touchette onderschept slim de pass. Touchette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tininos - INDIANA 0:2

30e minuut.
Parise probeert naar een medespeler te passen. Clarke rent richting de bal. Clarke speelt de bal door. Potvin rent richting de bal. Potvin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Robitaille probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Darby met de inworp. Parise is nu in balbezit. Parise geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tininos 54%, INDIANA 46%.
tininos - INDIANA 0:2

47e minuut.
Girardin bereikt de bal nog maar net als eerste. Puljic is nu in balbezit. Puljic geeft een hoge lob. Potvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potvin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Dudley bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dudley met de inworp. Boxer is nu in balbezit. Boxer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Dudley rent richting de bal. Parise met een sublieme pass. Ellison probeert naar een medespeler te passen. Touchette rent richting de bal. Touchette schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Girardin controleert de bal met de borst. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke speelt de bal door. Potvin is nu in balbezit. Potvin draait met de bal, schiet en ... Farré probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wilkinson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
tininos - INDIANA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tininos 55%, INDIANA 45%.
tininos - INDIANA 1:2