Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valankas wiwi
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.4 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Cameron met een sublieme pass. Kasim is nu in balbezit. Kasim met een sublieme pass. Potvin rent richting de bal. Potvin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bircham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Potvin de bal. Cameron speelt de bal door. Houston heeft problemen om de bal te vangen. Houston draait met de bal, schiet en ... ibn-Osman bokst de bal weg.

24e minuut.
Hargreaves onderschept slim de pass. Hargreaves passt de bal met de wreef. Brisbois bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston is nu in balbezit. Houston draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valankas - wiwi 0:1

32e minuut.
Buck is nu in balbezit. Brisbois onderschept slim de pass. Brisbois passt de bal in één keer door. Houston is nu in balbezit. Houston haalt uit met een fantastische trap. Paal!

34e minuut.
Bryant geeft een lange en hoge pass. Verville kopt de bal weg. Cameron geeft een hoge lob. Houston bereikt de bal nog maar net als eerste. Houston haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Buck passt de bal in één keer door. Hargreaves rent richting de bal. Hargreaves passt de bal zonder na te denken. Houston rent richting de bal. Houston draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kasim is nu in balbezit. Kasim passt de bal met de wreef. Bradley rent richting de bal. Bradley schiet op doel. Dasovic kopt de bal weg. Marinic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Brisbois onderschept slim de pass. Brisbois met een sublieme pass. Houston rent richting de bal. Houston draait met de bal, schiet en ... ibn-Osman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valankas 62%, wiwi 38%.
Valankas - wiwi 0:1

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hargreaves zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buck rent richting de bal. Brisbois verovert de bal door een tackle van achteren. Brisbois geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kasim is nu in balbezit. Kasim geeft een hoge lob. Mercier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bradley is nu in balbezit. Bradley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
ibn-Osman trapt de bal weg van het doel. Verville kopt de bal weg. Daar is Knight Jr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Potvin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valankas 52%, wiwi 48%.
Valankas - wiwi 0:1