Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Devil Slayerz Valankas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 11.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


19e minuut.
Carpentier kopt de bal weg. Primeau heeft problemen om de bal te vangen. Buck rent richting de bal. Peters onderschept slim de pass. Peters draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Huet is nu in balbezit. Buck onderschept slim de pass. Buck met een sublieme pass. Edwards rent richting de bal. Edwards draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Barrera geeft een hoge lob. Inworp. Verville met een snelle inworp. Potvin is nu in balbezit. Potvin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ortega rent richting de bal. Potvin onderschept slim de pass. Potvin met een sublieme pass. Klungelig pakt Bradley de bal. Bradley draait met de bal, schiet en ... Sebrango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devil Slayerz - Valankas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Slayerz 35%, Valankas 65%.
Devil Slayerz - Valankas 0:1

46e minuut.
Potvin probeert naar een medespeler te passen. Bradley bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carpentier. Carpentier krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Carpentier passt de bal zonder na te denken. Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards passt de bal zonder na te denken. Huet is nu in balbezit. Huet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Miloklizovic neemt de hoekschop. Carpentier kopt de bal weg. Edwards rent richting de bal. Edwards met een sublieme pass. Daar is McLeod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Devil Slayerz - Valankas 1:1

83e minuut.
Doeltrap. ibn-Osman trapt de bal weg. Carpentier heeft problemen om de bal te vangen. Huet is nu in balbezit. Huet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devil Slayerz 35%, Valankas 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Devil Slayerz - Valankas 1:1