Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nixe Stockport County
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Stalteri onderschept slim de pass. Stalteri passt de bal in één keer door. Radchuck rent richting de bal. Alcindor verovert de bal door een tackle van achteren. Alcindor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Klungelig pakt Bacon de bal. Stalteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bacon krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Holden speelt de bal door. Alcindor rent richting de bal. Britner verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Boxer speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Radchuck de bal onder controle te krijgen. Justice is nu in balbezit. Booth onderschept slim de pass. Booth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
McCarthy heeft problemen om de bal te vangen. Wright is nu in balbezit. Wright passt de bal met de wreef. Booth rent richting de bal. Booth draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Morris onderschept slim de pass. Morris speelt de bal door. Alcindor is nu in balbezit. Alcindor draait met de bal, schiet en ... Antonopoulos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nixe - Stockport County 0:1

31e minuut.
Boxer passt de bal in één keer door. Britner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stalteri. Stalteri krijgt een gele kaart.

34e minuut.
McLeod passt de bal in één keer door. Bateman bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt McCarthy zijn tegenspeler op de grond. Bateman roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Bateman kan niet meer verder spelen. DiTullio komt het veld opgelopen.

44e minuut.
McLeod is nu in balbezit. Britner verovert de bal door een tackle van achteren. Britner probeert naar een medespeler te passen. Booth is nu in balbezit. Booth haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nixe 52%, Stockport County 48%.
Nixe - Stockport County 0:1

60e minuut.
Britner verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri rent richting de bal. Britner is nu in balbezit. Stalteri verovert de bal door een tackle van achteren. Stalteri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nixe 60%, Stockport County 40%.
Nixe - Stockport County 0:1