Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
canadains jblack
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.7
hopeless Schieten hopeless
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Perugini rent richting de bal. Alexander is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juneau. Juneau krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Langlais heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemire. Langlais is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castillo Lara zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Augé controleert de bal met de borst. Ference is nu in balbezit. Ference schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
canadains - jblack 0:1

19e minuut.
Lemire is nu in balbezit. Langlais is nu in balbezit. Langlais speelt de bal door. Augé bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
canadains - jblack 0:2

36e minuut.
Lemire met een sublieme pass. Grenier rent richting de bal. Grenier geeft de bal voor. Ference rent richting de bal. Ference schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canadains 53%, jblack 47%.
canadains - jblack 0:2

57e minuut.
Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference verovert de bal door een tackle van achteren. Ference met een sublieme pass. Augé bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
canadains - jblack 0:3

87e minuut.
Perugini speelt de bal door. Rustad rent richting de bal. Rustad passt de bal met de wreef. Augé bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canadains 54%, jblack 46%.
canadains - jblack 0:3