Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jblack Hokmeng FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Daar is Watson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemire geeft een hoge lob. Hobbs kopt de bal weg. Klungelig pakt Langlais de bal. Langlais geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Walsh rent richting de bal. Walsh geeft de bal voor. Juneau probeert naar een medespeler te passen. Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Walsh probeert de bal met de borst te controleren. Rustad is nu in balbezit. Rustad passt de bal in één keer door. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jblack - Hokmeng FC 0:1

40e minuut.
Galindo heeft problemen om de bal te vangen. Rustad is nu in balbezit. Rustad probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rustad rent richting de bal. Hooper verovert de bal door een tackle van achteren. Lemire onderschept slim de pass. Rustad bereikt de bal nog maar net als eerste. Rustad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jblack 53%, Hokmeng FC 47%.
jblack - Hokmeng FC 0:1

48e minuut.
Langlais rent richting de bal. Langlais geeft een hoge lob. Bodea bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé heeft problemen om de bal te vangen. Augé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Juneau controleert de bal met de borst. Lemire onderschept slim de pass. Lemire probeert naar een medespeler te passen. Daar is Augé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Augé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hobbs geeft de bal voor. Daar is Juneau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galindo probeert naar een medespeler te passen. Rustad rent richting de bal. Rustad schiet op doel. Singh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Walsh rent richting de bal. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Perugini geeft de bal voor. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
jblack - Hokmeng FC 0:2

71e minuut.
Berry rent richting de bal. Farré verovert de bal door een tackle van achteren. Farré passt de bal met de wreef. Watson is nu in balbezit. Watson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Inworp. Farré met een snelle inworp. Watson rent richting de bal. Watson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jblack - Hokmeng FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jblack 48%, Hokmeng FC 52%.
jblack - Hokmeng FC 1:2