Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
canadains Hokmeng FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lemire is nu in balbezit. Lemire met een sublieme pass. Berry is nu in balbezit. Grenier verovert de bal door een tackle van achteren. Grenier geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander passt de bal in één keer door. Bodea rent richting de bal. Ference verovert de bal door een tackle van achteren. Ference schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canadains 41%, Hokmeng FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
canadains - Hokmeng FC 0:0

48e minuut.
Vandermollen rent richting de bal. Walsh rent richting de bal. Vandermollen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference bereikt de bal nog maar net als eerste. Ference haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alexander is nu in balbezit. Alexander draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ference rent richting de bal. Ference passt de bal in één keer door. Yu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Labrecque rent richting de bal. Vandermollen is nu in balbezit. Vandermollen speelt de bal door. Meuleman is nu in balbezit. Meuleman geeft een lange en hoge pass. Hume probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Meuleman verovert de bal door een tackle van achteren. Meuleman passt de bal in één keer door. Alexander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: canadains 40%, Hokmeng FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
canadains - Hokmeng FC 0:0