Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ginger Nuts The Golden Suns
first Tactiek 352
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
36.1 gemiddelde waardering 28.3
average Schieten adequate
poor Passen weak
excellent Verdedigen poor


7e minuut.
Rickert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Webb. Rickert is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Johnson wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - The Golden Suns 0:1

12e minuut.
Kearton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis met een sublieme pass. Klungelig pakt Campbell de bal. Campbell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ginger Nuts - The Golden Suns 1:1

29e minuut.
Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Skaife passt de bal zonder na te denken. Dumbrell rent richting de bal. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Bird maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Radman verovert de bal door een tackle van achteren. Poutakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Poutakidis met een sublieme pass. Skaife is nu in balbezit. Skaife schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Rickert is nu in balbezit. Poutakidis onderschept slim de pass. Poutakidis speelt de bal door. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu speelt de bal door. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dumbrell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dumbrell rent richting de bal. Hayden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dumbrell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumbrell kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bird kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Davis is nu in balbezit. Srhoj geeft een lange en hoge pass. Davis met een sublieme pass. Campbell is nu in balbezit. Campbell schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Davis rent richting de bal. Davis heeft problemen om de bal te vangen. Davis met een sublieme pass. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - The Golden Suns 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 31%, The Golden Suns 69%.
Ginger Nuts - The Golden Suns 2:1

47e minuut.
Davis onderschept slim de pass. Davis geeft een hoge lob. Dumbrell is nu in balbezit. Dumbrell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Abreu passt de bal in één keer door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal met de wreef. Daar is Campbell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campbell draait met de bal, schiet en ... Bird verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klungelig pakt Johnson de bal. Poutakidis onderschept slim de pass. Poutakidis geeft de bal voor. D`Arcy heeft problemen om de bal te vangen. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kearton geeft een lange en hoge pass. Daar is Radman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbrell rent richting de bal. Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell draait met de bal, schiet en ... Bird probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
D`Arcy heeft problemen om de bal te vangen. Skaife bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Bird werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Davis met de inworp. Skaife geeft een lange en hoge pass. Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poutakidis rent richting de bal. Poutakidis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Tarka speelt de bal door. Radman is nu in balbezit. Campbell verovert de bal door een tackle van achteren. Campbell haalt uit met een fantastische trap. Bird probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ginger Nuts - The Golden Suns 3:1

88e minuut.
Crawford speelt de bal door. Daar is Ferguson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumbrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumbrell draait met de bal, schiet en ... Bird bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ginger Nuts 31%, The Golden Suns 69%.
Ginger Nuts - The Golden Suns 3:1