Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atleti Fan The Big Mans
Normal Tactiek john
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 35.2
matig Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Libbesson heeft problemen om de bal te vangen. Dyrholm rent richting de bal. Dyrholm met een sublieme pass. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Tilincă verovert de bal door een tackle van achteren. Mujabašić rent richting de bal. Mujabašić probeert naar een medespeler te passen. Balcı is nu in balbezit. Balcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Libbesson is nu in balbezit. Davídek verovert de bal door een tackle van achteren. Davídek passt de bal zonder na te denken. Dyrholm is nu in balbezit. Dyrholm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dyrholm rent richting de bal. Morley is nu in balbezit. Dyrholm onderschept slim de pass. Dyrholm schiet op doel. Haddrill probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - The Big Mans 0:1

24e minuut.
Mujabašić is nu in balbezit. Mujabašić speelt de bal door. Dyrholm rent richting de bal. Dyrholm schiet op doel. Ellis probeert de bal aan de voet te houden. Haddrill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Libbesson de bal onder controle te krijgen. Davídek is nu in balbezit. Davídek passt de bal in één keer door. Dyrholm rent richting de bal. Dyrholm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Marín Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Marín Vázquez speelt de bal door. Tuchewicz speelt de bal door. Dyrholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cannibals rent richting de bal. Dyrholm rent richting de bal. Dyrholm probeert naar een medespeler te passen. Balcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcı schiet op doel. Haddrill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - The Big Mans 0:2

43e minuut.
Cannibals passt de bal met de wreef. Tuchewicz geeft een lange en hoge pass. Libbesson heeft problemen om de bal te vangen. Dyrholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm schiet op doel. Haddrill kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Davídek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pottier rent richting de bal. Balcı onderschept slim de pass. Balcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atleti Fan - The Big Mans 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleti Fan 71%, The Big Mans 29%.
Atleti Fan - The Big Mans 0:3

46e minuut.
Balcı passt de bal met de wreef. Tuchewicz is nu in balbezit. Tuchewicz geeft een hoge lob. Dyrholm is nu in balbezit. Dyrholm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. Tuchewicz rent richting de bal. Tuchewicz geeft de bal voor. Dyrholm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrholm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dobosz geeft een lange en hoge pass. Daar is Cannibals, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcı rent richting de bal. Balcı draait met de bal, schiet en ... Harland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Davídek met een sublieme pass. Tuchewicz geeft een hoge lob. Pottier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balcı rent richting de bal. Balcı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Libbesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Libbesson geeft een hoge lob. Daar is Souris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Marín Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Mujabašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujabašić passt de bal zonder na te denken. Dyrholm is nu in balbezit. Dyrholm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Davídek de bal. Davídek geeft een hoge lob. Balcı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Libbesson is nu in balbezit. Dyrholm onderschept slim de pass. Dyrholm met een sublieme pass. Balcı is nu in balbezit. Balcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atleti Fan 80%, The Big Mans 20%.
Atleti Fan - The Big Mans 0:3