Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Havelock Hedgehogs Orion Football Club
Blitz Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 22.9
average Schieten weak
adequate Passen weak
poor Verdedigen weak


11e minuut.
Soriano Marco probeert naar een medespeler te passen. Gia Toàn geeft de bal voor. Daar is Polak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kollberg rent richting de bal. Baker rent richting de bal. Kollberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kollberg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Helísek probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis is nu in balbezit. Staruchowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ... Barker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ... Barker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kitowicz kopt de bal weg. Helísek is nu in balbezit. Bourne rent richting de bal. Helísek verovert de bal door een tackle van achteren. Helísek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bachmaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachmaier probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz haalt uit met een fantastische trap. Barker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Havelock Hedgehogs - Orion Football Club 1:0

39e minuut.
Trimboli met een sublieme pass. Gia Toàn is nu in balbezit. Gia Toàn passt de bal zonder na te denken. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bachmaier is nu in balbezit. Bachmaier speelt de bal door. Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz schiet op doel. Barker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Havelock Hedgehogs - Orion Football Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havelock Hedgehogs 39%, Orion Football Club 61%.
Havelock Hedgehogs - Orion Football Club 2:0

66e minuut.
Marsh rent richting de bal. Gabryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gabryś geeft de bal voor. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz draait met de bal, schiet en ... Barker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Havelock Hedgehogs - Orion Football Club 3:0

75e minuut.
Helísek probeert naar een medespeler te passen. Staruchowicz rent richting de bal. Trimboli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trimboli krijgt een gele kaart. Staruchowicz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Staruchowicz kan niet meer verder spelen. Camargo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Helísek rent richting de bal. Helísek passt de bal zonder na te denken. Camargo rent richting de bal. Camargo draait met de bal, schiet en ... Barker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Havelock Hedgehogs 35%, Orion Football Club 65%.
Havelock Hedgehogs - Orion Football Club 3:0