Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers Cool Runnings
pringle Tactiek Trident
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
58.6 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten very good
solid Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Buitenspel voor Passatore. Goede buitenspelval van de verdediging. Catarinella maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Cool Runnings 1:0

8e minuut.
Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sơn is nu in balbezit. Pescariu begaat een overtreding. Pescariu krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bell geeft een hoge lob. Masajada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Winterbottom de bal. Šurbat rent richting de bal. Šurbat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Cool Runnings 2:0

18e minuut.
Winterbottom bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterbottom passt de bal zonder na te denken. Šurbat probeert naar een medespeler te passen. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Paal! Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brynkiewicz zal de hoekschop nemen. Pescariu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Brynkiewicz geeft de bal voor. Agüero kopt de bal weg. Klungelig pakt Sơn de bal. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones verovert de bal door een tackle van achteren. Jones speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Bell trapt de bal weg. Hay kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Patrizi passt de bal met de wreef. Cook is nu in balbezit. Cook geeft de bal voor. Passatore rent richting de bal. Passatore schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cook bereikt de bal nog maar net als eerste. Cook geeft een hoge lob. Băşulescu probeert de bal met de borst te controleren. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Cool Runnings 2:1

41e minuut.
Kapodistrias heeft problemen om de bal te vangen. Bailey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapodistrias. Kapodistrias krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Šurbat verovert de bal door een tackle van achteren. Šurbat geeft de bal voor. Agüero kopt de bal weg. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 34%, Cool Runnings 66%.
Stamford Rangers - Cool Runnings 2:1

50e minuut.
Šurbat speelt de bal door. Klungelig pakt Brynkiewicz de bal. Brynkiewicz passt de bal met de wreef. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Băşulescu kopt de bal weg. Patrizi geeft de bal voor. Franklin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hay rent richting de bal. Hay geeft een hoge lob. Jones kopt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Cool Runnings 3:1

66e minuut.
Pescariu heeft problemen om de bal te vangen. Hay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pescariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pescariu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Cool Runnings 4:1

67e minuut.
Sơn probeert naar een medespeler te passen. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz met een sublieme pass. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel. Bell bokst de bal weg.

69e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal met de wreef. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Bell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Gierowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rudecki de bal. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Bell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Cool Runnings 5:1

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bell met een harde bal richting middenveld. Brynkiewicz kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Bell bokst de bal weg. Daar is Rudecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jones neemt de hoekschop. Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Brynkiewicz rent richting de bal. Brynkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bell met een harde bal richting middenveld. Hay kopt de bal weg. Jones speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Bell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. Bell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Cool Runnings 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 16%, Cool Runnings 84%.
Stamford Rangers - Cool Runnings 6:1