Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stamford Rangers Steel Fury
pringle Tactiek CB 352
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 24.4
excellent Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dineţ met een snelle inworp. Rabiński is nu in balbezit. Storey verovert de bal door een tackle van achteren. Storey geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Jones met een snelle inworp. Agüero is nu in balbezit. Lillee legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agüero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. McConville legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal met de wreef. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel. Carle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 1:0

14e minuut.
Pescariu onderschept slim de pass. Nesic begaat een overtreding. Pescariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kapodistrias zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pescariu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
McConville is nu in balbezit. Kasperek probeert naar een medespeler te passen. Milligan controleert de bal met de borst. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 2:0

18e minuut.
Dineţ geeft de bal voor. Storey is nu in balbezit. Higgins verovert de bal door een tackle van achteren. Higgins geeft de bal voor. Jones kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carle met een sublieme pass. Kapodistrias kopt de bal weg. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero draait met de bal, schiet en ... Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 3:0

22e minuut.
Storey met de inworp. McConville bereikt de bal nog maar net als eerste. McConville passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Carle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 4:0

25e minuut.
Kapodistrias kan de bal niet met de borst controleren. Kapodistrias geeft de bal voor. Klungelig pakt Pescariu de bal. McConville is nu in balbezit. McConville draait met de bal, schiet en ... Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Agüero onderschept slim de pass. Agüero passt de bal met de wreef. Kapodistrias met een sublieme pass. Klungelig pakt Pescariu de bal. Pescariu schiet op doel. Carle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Higgins geeft een lange en hoge pass. Inworp. Storey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Storey rent richting de bal. Storey met een sublieme pass. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Carle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 5:0

40e minuut.
McConville passt de bal met de wreef. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 6:0

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pytlasiński stond buitenspel. Storey maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Agüero kopt de bal weg. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Agüero passt de bal met de wreef. Jones is nu in balbezit. Jones geeft een lange en hoge pass. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 17%, Steel Fury 83%.
Stamford Rangers - Steel Fury 6:0

46e minuut.
McConville verovert de bal door een tackle van achteren. McConville geeft de bal voor. Pescariu is nu in balbezit. Pescariu draait met de bal, schiet en ... Carle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 7:0

47e minuut.
Jones heeft problemen om de bal te vangen. Jones passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Carle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 8:0

53e minuut.
Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Carle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 9:0

54e minuut.
O`Donoghue probeert naar een medespeler te passen. Milligan rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 10:0

61e minuut.
Kasperek is nu in balbezit. Patrizi verovert de bal door een tackle van achteren. Patrizi geeft een hoge lob. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 11:0

63e minuut.
Kasperek passt de bal zonder na te denken. Caceras is nu in balbezit. Met opzet legt Grubb zijn tegenspeler op de grond. Grubb krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Nesic rent richting de bal. Nesic geeft de bal voor. Kapodistrias kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 12:0

68e minuut.
Storey speelt de bal door. McConville is nu in balbezit. McConville passt de bal met de wreef. Pescariu rent richting de bal. Pescariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 13:0

70e minuut.
Grubb passt de bal in één keer door. Jones is nu in balbezit. Jones passt de bal zonder na te denken. Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 14:0

72e minuut.
Klungelig pakt Agüero de bal. Bourne is nu in balbezit. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 15:0

72e minuut.
Kasperek passt de bal in één keer door. Caceras probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Carle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

77e minuut.
Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Nesic met een sublieme pass. Daar is Kasperek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu rent richting de bal. Pescariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 16:0

78e minuut.
Pytlasiński rent richting de bal. Pescariu verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescariu haalt uit met een fantastische trap. Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 17:0

79e minuut.
Kapodistrias is nu in balbezit. Kapodistrias geeft de bal voor. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Carle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 18:0

81e minuut.
Kasperek bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Nesic rent richting de bal. Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 19:0

82e minuut.
McConville geeft de bal voor. Nesic heeft problemen om de bal te vangen. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ... Carle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nesic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jones met een snelle inworp. Agüero rent richting de bal. Agüero geeft een hoge lob. Carle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stamford Rangers - Steel Fury 20:0

85e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ geeft een lange en hoge pass. Jones kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Carle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Pescariu kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. McConville rent richting de bal. McConville haalt uit met een fantastische trap. Carle probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Caceras rent richting de bal. Jones onderschept slim de pass. Jones probeert naar een medespeler te passen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Carle bokst de bal weg. Paal! Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stamford Rangers 19%, Steel Fury 81%.
Stamford Rangers - Steel Fury 20:0