Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Western Warriors beltana.F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield geeft een hoge lob. Newton is nu in balbezit. Newton schiet op doel. Na een snelle pass probeert Robertson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - beltana.F.C 0:1

31e minuut.
Onoforo heeft problemen om de bal te vangen. Onoforo geeft een hoge lob. Daar is Wylie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - beltana.F.C 0:2

36e minuut.
Schammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheelhouse verovert de bal door een tackle van achteren. Wheelhouse passt de bal in één keer door. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Patterson geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Matthews speelt de bal door. Onoforo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petkovic. Petkovic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 46%, beltana.F.C 54%.
Western Warriors - beltana.F.C 0:2

46e minuut.
Newton is nu in balbezit. Newton speelt de bal door. Schofield rent richting de bal. Paterson onderschept slim de pass. Paterson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Muscat geeft een lange en hoge pass. Chick kopt de bal weg. Wheelhouse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Newton is nu in balbezit. Newton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Newton rent richting de bal. Wheelhouse rent richting de bal. Newton is nu in balbezit. Wheelhouse is nu in balbezit. Wheelhouse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Western Warriors - beltana.F.C 0:3

81e minuut.
Faria geeft de bal voor. Wheelhouse rent richting de bal. Schwarzer begaat een overtreding. Schwarzer krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Western Warriors 41%, beltana.F.C 59%.
Western Warriors - beltana.F.C 0:3