Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 11:29
  • Competitiewedstrijd: League III.01
  • Stadion: Jarrod Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2858
Jarrod Irish Warriors
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Fanning is nu in balbezit. Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning rent richting de bal. Daar is Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Griffiths met een snelle inworp. Daar is Woodenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleming is nu in balbezit. Woodenberg onderschept slim de pass. Woodenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Browne passt de bal in één keer door. Woodenberg rent richting de bal. Lillee verovert de bal door een tackle van achteren. Brown verovert de bal door een tackle van achteren. Brown draait met de bal, schiet en ... Salapasidis bokst de bal weg.

30e minuut.
Fleming is nu in balbezit. Griffiths onderschept slim de pass. Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Woodenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Caceras met een harde bal richting middenveld. Griffiths kopt de bal weg. Giorgi heeft problemen om de bal te vangen. Woodenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jarrod - Irish Warriors 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrod 48%, Irish Warriors 52%.
Jarrod - Irish Warriors 1:0

51e minuut.
Fleming geeft de bal voor. Inworp. Griffiths zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Brown, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brown schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Salapasidis trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Deans de bal. Deans probeert naar een medespeler te passen. Brown geeft een hoge lob. Salapasidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Galea geeft de bal voor. Ho rent richting de bal. Lawton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lawton krijgt een gele kaart. Ho is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fanning legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jarrod - Irish Warriors 1:1

77e minuut.
Brown is nu in balbezit. Galea probeert naar een medespeler te passen. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown onderschept slim de pass. Brown haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jarrod 49%, Irish Warriors 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jarrod - Irish Warriors 1:1