Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
khan101 Irish Warriors
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Salapasidis trapt de bal weg van het doel. Fanning kopt de bal weg. Klungelig pakt Arrarte de bal. Ho is nu in balbezit. Ho haalt uit met een fantastische trap. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mangos is nu in balbezit. Mangos passt de bal met de wreef. OConnor rent richting de bal. Ho onderschept slim de pass. Ho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Mangos de bal. Trimboli is nu in balbezit. Mangos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mangos is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Trimboli is nu in balbezit. Trimboli passt de bal in één keer door. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... Salapasidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khan101 - Irish Warriors 1:0

27e minuut.
Arrarte met een sublieme pass. Fleming rent richting de bal. D`Arcy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. D`Arcy krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Lillee geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gumprecht met een snelle inworp. Daar is Trimboli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trimboli geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
khan101 - Irish Warriors 2:0

33e minuut.
Gumprecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumprecht met een sublieme pass. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
khan101 - Irish Warriors 3:0

43e minuut.
Inworp. Skaife zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrarte speelt de bal door. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Caceras de bal. D`Arcy verovert de bal door een tackle van achteren. Lillee bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy onderschept slim de pass. D`Arcy draait met de bal, schiet en ... Salapasidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
khan101 - Irish Warriors 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khan101 43%, Irish Warriors 57%.
khan101 - Irish Warriors 4:0

62e minuut.
Arrarte passt de bal in één keer door. Lillee rent richting de bal. Lillee met een sublieme pass. Ho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ho haalt uit met een fantastische trap. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Arrarte rent richting de bal. Arrarte geeft een hoge lob. D`Arcy bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcy schiet op doel. Salapasidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
khan101 - Irish Warriors 5:0

67e minuut.
Rafter met de inworp. O`Brien is nu in balbezit. O`Brien speelt de bal door. D`Arcy is nu in balbezit. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Caceras rent richting de bal. D`Arcy onderschept slim de pass. Giorgi is nu in balbezit. D`Arcy onderschept slim de pass. D`Arcy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: khan101 51%, Irish Warriors 49%.
khan101 - Irish Warriors 5:0