Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nutmeg Nandos Blue Thunder
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Dunn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yates verovert de bal door een tackle van achteren. Nicole verovert de bal door een tackle van achteren. Nicole haalt uit met een fantastische trap. Alogdellis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nutmeg Nandos - Blue Thunder 0:1

27e minuut.
Tarka geeft de bal voor. Amien rent richting de bal. Deans bereikt de bal nog maar net als eerste. Deans draait met de bal, schiet en ... Herrington werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nutmeg Nandos - Blue Thunder 1:1

27e minuut.
Dunn probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nicole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deans onderschept slim de pass. Deans draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dunn is nu in balbezit. Fox begaat een overtreding. Dunn raakt geblesseerd tijdens het duel. Nicole zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cloete heeft problemen om de bal te vangen. Dunn is nu in balbezit. Dunn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nutmeg Nandos - Blue Thunder 1:2

38e minuut.
Plesa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dawson komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Fox kopt de bal weg. Dawson rent richting de bal. Dawson probeert naar een medespeler te passen. Deans bereikt de bal nog maar net als eerste. Deans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nutmeg Nandos 42%, Blue Thunder 58%.
Nutmeg Nandos - Blue Thunder 1:2

57e minuut.
Perry raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spicer komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Yates bereikt de bal nog maar net als eerste. Yates geeft een lange en hoge pass. Singleton kopt de bal weg. Dunn rent richting de bal. Dunn haalt uit met een fantastische trap. Alogdellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nutmeg Nandos - Blue Thunder 1:3

62e minuut.
Yates geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spicer met de inworp. Daar is Nicole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Dawson met een sublieme pass. Deans is nu in balbezit. Deans schiet op doel. Hill heeft problemen om de bal te vangen. Van Gisbergen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cloete geeft de bal voor. D`Arcy speelt de bal door. Cloete is nu in balbezit. Dunn verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn draait met de bal, schiet en ... Alogdellis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicole rent richting de bal. Nicole haalt uit met een fantastische trap. Alogdellis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Singleton met een sublieme pass. D`Arcy rent richting de bal. D`Arcy met een sublieme pass. Nicole heeft problemen om de bal te vangen. Nicole draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nutmeg Nandos 48%, Blue Thunder 52%.
Nutmeg Nandos - Blue Thunder 1:3