Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
joey max fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smeltz met een snelle inworp. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangos onderschept slim de pass. Mangos draait met de bal, schiet en ... Wilkinson bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wilkinson probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hudson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangos rent richting de bal. Mangos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
joey - max fc 1:0

8e minuut.
Daar is Pilic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangos onderschept slim de pass. Mangos speelt de bal door. Knight is nu in balbezit. Knight draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Bothwell passt de bal in één keer door. Jeans probeert naar een medespeler te passen. Fletcher rent richting de bal. Hudson onderschept slim de pass. Hudson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Schirripa passt de bal in één keer door. Knight is nu in balbezit. Knight passt de bal met de wreef. Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen schiet op doel. De bal raakt de paal. Tunbridge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
joey - max fc 1:1

24e minuut.
Daar is Knight, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Haugen is nu in balbezit. Haugen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Haugen is nu in balbezit. Huang onderschept slim de pass. Huang geeft een hoge lob. Bothwell rent richting de bal. Bothwell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joey 42%, max fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
joey - max fc 1:1

51e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathers verovert de bal door een tackle van achteren. Mathers speelt de bal door. Klungelig pakt Knight de bal. Knight schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Schirripa speelt de bal door. Jeans heeft problemen om de bal te vangen. Jeans passt de bal zonder na te denken. Mangos is nu in balbezit. Mangos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mangos rent richting de bal. Mangos passt de bal in één keer door. Irizarry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangos rent richting de bal. Mangos haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wilkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hudson geeft een lange en hoge pass. Cooke bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooke passt de bal in één keer door. Hudson rent richting de bal. Hudson geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schirripa met een snelle inworp. Haugen rent richting de bal. Haugen draait met de bal, schiet en ... Knight is nu in balbezit. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
joey - max fc 1:2

77e minuut.
Giorgi geeft de bal voor. Pilic bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bothwell. Bothwell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: joey 43%, max fc 57%.
joey - max fc 1:2