Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
max fc Bato United99
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan speelt de bal door. Inglis rent richting de bal. Cooper onderschept slim de pass. Cooper schiet op doel. Wilkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Mathers bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Souza. Mathers is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mathers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Schirripa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knight rent richting de bal. Knight haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
max fc - Bato United99 1:0

11e minuut.
Haugen bereikt de bal nog maar net als eerste. Haugen haalt uit met een fantastische trap. O`Brien probeert de bal aan de voet te houden. Knight rent richting de bal. Knight draait met de bal, schiet en ... Fletcher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
max fc - Bato United99 2:0

14e minuut.
Anastasiadis passt de bal zonder na te denken. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan is nu in balbezit. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
D`Souza is nu in balbezit. D`Souza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bird de bal. Cooper rent richting de bal. Cooper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Anastasiadis probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fletcher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mathers is nu in balbezit. Mathers geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Knight krijgt zijn hoofd ertegen. Fletcher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
max fc - Bato United99 3:0

43e minuut.
Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: max fc 50%, Bato United99 50%.
max fc - Bato United99 3:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hicks met een snelle inworp. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pilic de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Schirripa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schirripa passt de bal in één keer door. Fletcher is nu in balbezit. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bellingham onderschept slim de pass. Bellingham speelt de bal door. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
max fc - Bato United99 4:0

59e minuut.
Bellingham raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Smeltz komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Inworp. Hicks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hicks met een snelle inworp. O`Sullivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bird passt de bal zonder na te denken. Haugen speelt de bal door. Burns rent richting de bal. Knight verovert de bal door een tackle van achteren. Knight haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Schirripa met de inworp. Haugen is nu in balbezit. Haugen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert D`Souza de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: max fc 45%, Bato United99 55%.
max fc - Bato United99 4:0