Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iamaloser17 Joshinaldo FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley geeft een lange en hoge pass. Zhu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Hall speelt de bal door. Smeltz met een sublieme pass. Klungelig pakt Turnbull de bal. Turnbull haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smeltz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Peterson passt de bal zonder na te denken. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Durakovic moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Durakovic schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Smeltz kopt de bal weg. Klungelig pakt Hodge de bal. Plesa rent richting de bal. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hodge passt de bal met de wreef. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall geeft een lange en hoge pass. Turnbull rent richting de bal. Turnbull haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Paterson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Turnbull bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iamaloser17 42%, Joshinaldo FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
iamaloser17 - Joshinaldo FC 0:0

50e minuut.
Hodge heeft problemen om de bal te vangen. Plesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge begaat een overtreding. Hodge krijgt een gele kaart. Plesa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paterson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peterson rent richting de bal. Peterson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iamaloser17 - Joshinaldo FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iamaloser17 50%, Joshinaldo FC 50%.
iamaloser17 - Joshinaldo FC 0:1