Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jike neymar1372
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Inworp. Bourke met een snelle inworp. Yon rent richting de bal. Yon haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gough de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jike - neymar1372 0:1

4e minuut.
Inworp. Slater met de inworp. Kemp speelt de bal door. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Klungelig pakt Kemp de bal. Kemp met een sublieme pass. Slater bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull onderschept slim de pass. Turnbull met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yon passt de bal in één keer door. Necevski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kemp. Kemp krijgt een gele kaart.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Neill trapt de bal weg. Huxley kopt de bal weg. Yon is nu in balbezit. Yon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jike 62%, neymar1372 38%.
jike - neymar1372 0:1

64e minuut.
Gough bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turnbull met een snelle inworp. Ishida geeft een lange en hoge pass. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weatford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weatford passt de bal zonder na te denken. Morris is nu in balbezit. Morris draait met de bal, schiet en ... Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jike - neymar1372 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jike 63%, neymar1372 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jike - neymar1372 1:1