Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iamaloser17 lelcowisawesome
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Duffield met de inworp. Hall is nu in balbezit. Hall geeft een hoge lob. Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hall passt de bal met de wreef. Daar is Webster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henty rent richting de bal. Henty draait met de bal, schiet en ... Brodie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iamaloser17 - lelcowisawesome 1:0

17e minuut.
Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo onderschept slim de pass. Lobo met een sublieme pass. Henty rent richting de bal. Henty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Byrnes geeft een lange en hoge pass. Lachlan is nu in balbezit. Henty onderschept slim de pass. Henty draait met de bal, schiet en ... Bridge probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal met de wreef. Henty rent richting de bal. Henty schiet op doel. Brodie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iamaloser17 - lelcowisawesome 2:0

29e minuut.
Byrnes passt de bal met de wreef. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge met een sublieme pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Duffield heeft problemen om de bal te vangen. Lachlan onderschept slim de pass. Lachlan speelt de bal door. Henty heeft problemen om de bal te vangen. Henty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iamaloser17 - lelcowisawesome 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iamaloser17 33%, lelcowisawesome 67%.
iamaloser17 - lelcowisawesome 3:0

51e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge passt de bal met de wreef. Henty rent richting de bal. Henty haalt uit met een fantastische trap. Brodie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iamaloser17 - lelcowisawesome 4:0

64e minuut.
Diggins met een sublieme pass. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning passt de bal zonder na te denken. Snowball is nu in balbezit. Snowball schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fanning is nu in balbezit. Byrnes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fanning. Fanning krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Duffield zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hall is nu in balbezit. Hall geeft een lange en hoge pass. Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Foley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
iamaloser17 - lelcowisawesome 5:0

81e minuut.
Diggins met de inworp. Fanning bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanning probeert naar een medespeler te passen. Snowball bereikt de bal nog maar net als eerste. Snowball haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Doeltrap. Livermore trapt de bal weg van het doel. Hall is nu in balbezit. Hall schiet op doel. Brodie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iamaloser17 - lelcowisawesome 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iamaloser17 54%, lelcowisawesome 46%.
iamaloser17 - lelcowisawesome 6:0