Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Joshinaldo FC neymar1372
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Yon bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia onderschept slim de pass. Huxley onderschept slim de pass. Yon is nu in balbezit. Yon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
O`Sullivan met een snelle inworp. Farrugia rent richting de bal. Yon begaat een overtreding. Yon krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Turnbull onderschept slim de pass. Turnbull geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cousins de bal. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Paterson heeft problemen om de bal te vangen. Ishida is nu in balbezit. Ishida passt de bal met de wreef. Necevski is nu in balbezit. Necevski haalt uit met een fantastische trap. Valentine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ishida passt de bal zonder na te denken. Necevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yon rent richting de bal. Yon schiet op doel. Valentine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Joshinaldo FC - neymar1372 0:1

38e minuut.
Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop geeft een lange en hoge pass. Hall kopt de bal weg. Plesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joshinaldo FC 51%, neymar1372 49%.
Joshinaldo FC - neymar1372 0:1

56e minuut.
O`Sullivan geeft de bal voor. Inworp. Edwards met een snelle inworp. Yon is nu in balbezit. Yon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ayres geeft de bal voor. Farrugia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yon. Yon krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Maras bereikt de bal nog maar net als eerste. Maras speelt de bal door. Klungelig pakt Cousins de bal. O`Sullivan verovert de bal door een tackle van achteren. O`Sullivan draait met de bal, schiet en ... Davidson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan geeft een lange en hoge pass. Maras geeft een hoge lob. Necevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Necevski schiet op doel. Valentine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hall is nu in balbezit. Hall passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ayres de bal. Plesa is nu in balbezit. Plesa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Maras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plesa rent richting de bal. Plesa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Hall geeft de bal voor. Clarke probeert de bal aan de voet te houden. Cousins is nu in balbezit. Plesa onderschept slim de pass. Plesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Joshinaldo FC - neymar1372 1:1

76e minuut.
Ayres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayres geeft een lange en hoge pass. Clarke probeert naar een medespeler te passen. Bishop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bishop geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Joshinaldo FC 42%, neymar1372 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Joshinaldo FC - neymar1372 1:1