Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andrea lika ALL-STARS B
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Reddy is nu in balbezit. Vasilevski rent richting de bal. Vasilevski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vasilevski krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jenkins is nu in balbezit. Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski passt de bal zonder na te denken. Hind rent richting de bal. Hind draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trajcevski trapt de bal weg. Vasilevski kopt de bal weg. Jenkins probeert de bal aan de voet te houden. Haugland is nu in balbezit. Haugland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
andrea lika - ALL-STARS B 0:1

24e minuut.
Lockett rent richting de bal. Watts onderschept slim de pass. Watts draait met de bal, schiet en ... Woodin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Davison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andrea lika - ALL-STARS B 1:1

25e minuut.
Haugland speelt de bal door. Davidson is nu in balbezit. Davidson passt de bal met de wreef. Watts is nu in balbezit. Watts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
andrea lika - ALL-STARS B 2:1

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Woodin trapt de bal weg. Jenkins kopt de bal weg. Waters probeert de bal met de borst te controleren. Waters draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrea lika 39%, ALL-STARS B 61%.
andrea lika - ALL-STARS B 2:1

61e minuut.
Haugland onderschept slim de pass. Haugland speelt de bal door. Jenkins rent richting de bal. Davidson is nu in balbezit. Davidson haalt uit met een fantastische trap. Munn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
andrea lika - ALL-STARS B 2:2

67e minuut.
Lozanovski geeft een lange en hoge pass. Hind rent richting de bal. Hind probeert naar een medespeler te passen. Waters is nu in balbezit. Waters draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vasilevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilevski verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilevski speelt de bal door. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts draait met de bal, schiet en ... Woodin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins geeft een hoge lob. Magon controleert de bal met de borst. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrea lika 45%, ALL-STARS B 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andrea lika - ALL-STARS B 2:2