Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jike Joshinaldo FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


13e minuut.
Crowley bereikt de bal nog maar net als eerste. Durakovic verovert de bal door een tackle van achteren. Durakovic speelt de bal door. Kemp verovert de bal door een tackle van achteren. Bishop geeft een hoge lob. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa is nu in balbezit. Plesa passt de bal zonder na te denken. Clarke is nu in balbezit. Clarke draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jike - Joshinaldo FC 0:1

20e minuut.
Zhu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Durakovic de bal. Morris is nu in balbezit. Morris schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brown de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Weatford probeert naar een medespeler te passen. Paterson rent richting de bal. Morris onderschept slim de pass. Morris schiet op doel. Na een snelle pass probeert Smeltz de bal onder controle te krijgen. Valentine bokst de bal weg.

29e minuut.
Plesa haalt uit met een fantastische trap. Jackson speelt de bal door. Papalia kopt de bal weg. Plesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa draait met de bal, schiet en ... Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hall met een snelle inworp. Plesa is nu in balbezit. Plesa passt de bal in één keer door. Jackson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jike 49%, Joshinaldo FC 51%.
jike - Joshinaldo FC 0:1

58e minuut.
Durakovic speelt de bal door. Plesa is nu in balbezit. Plesa passt de bal met de wreef. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jike - Joshinaldo FC 0:2

58e minuut.
Morris speelt de bal door. Daar is Weatford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plesa rent richting de bal. Plesa haalt uit met een fantastische trap. Jackson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Crowley is nu in balbezit. Durakovic verovert de bal door een tackle van achteren. Papalia begaat een overtreding. Durakovic raakt geblesseerd tijdens het duel. Durakovic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Jackson trapt de bal weg. Paterson kopt de bal weg. Daar is Neill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Stark rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Clarke. Clarke krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Zhu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhu geeft de bal voor. Durakovic is nu in balbezit. Morris onderschept slim de pass. Morris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jike 45%, Joshinaldo FC 55%.
jike - Joshinaldo FC 0:2