Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lelcowisawesome neymar1372
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.8 gemiddelde waardering 16.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson speelt de bal door. Cardozo rent richting de bal. Yon onderschept slim de pass. Yon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lelcowisawesome - neymar1372 0:1

13e minuut.
Salapasidis rent richting de bal. Yon onderschept slim de pass. Yon probeert naar een medespeler te passen. Necevski rent richting de bal. Necevski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Cousins passt de bal met de wreef. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Huxley verovert de bal door een tackle van achteren. Yon rent richting de bal. Yon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
lelcowisawesome - neymar1372 0:2

18e minuut.
Snowball passt de bal met de wreef. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo passt de bal in één keer door. Necevski is nu in balbezit. Necevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Bridge verovert de bal door een tackle van achteren. Bridge geeft een hoge lob. Inworp. Edwards met een snelle inworp. Yon geeft een lange en hoge pass. Paal! Necevski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
lelcowisawesome - neymar1372 0:3

24e minuut.
Webster geeft een lange en hoge pass. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards geeft een hoge lob. Necevski is nu in balbezit. Necevski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Salapasidis probeert naar een medespeler te passen. Snowball is nu in balbezit. Ayres rent richting de bal. Snowball onderschept slim de pass. Snowball draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lelcowisawesome 72%, neymar1372 28%.
lelcowisawesome - neymar1372 0:3

72e minuut.
Diggins kan de bal niet met de borst controleren. Diggins speelt de bal door. Maras probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Snowball rent richting de bal. Snowball haalt uit met een fantastische trap. Davidson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

88e minuut.
Yon is nu in balbezit. Yon geeft de bal voor. Daar is Lachlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Necevski rent richting de bal. Bridge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Necevski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yon zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
lelcowisawesome - neymar1372 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lelcowisawesome 70%, neymar1372 30%.
lelcowisawesome - neymar1372 0:4