Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
madrid jets lelcowisawesome
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 14
average Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Agius geeft een hoge lob. Klungelig pakt O`Sullivan de bal. O`Sullivan kopt de bal weg. Agius probeert de bal met de borst te controleren. Agius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madrid jets - lelcowisawesome 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Bridge de bal. Webster rent richting de bal. Webster geeft een lange en hoge pass. O`Sullivan rent richting de bal. O`Sullivan geeft een lange en hoge pass. Brodie bokst de bal weg.

13e minuut.
McEwan draait met de bal, schiet en ... Webster heeft problemen om de bal te vangen. Agius is nu in balbezit. Agius draait met de bal, schiet en ... Brodie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cardozo is nu in balbezit. Agius verovert de bal door een tackle van achteren. Marrapodi begaat een overtreding. Marrapodi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Anderson probeert de bal aan de voet te houden. Dixon rent richting de bal. Dixon passt de bal in één keer door. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
madrid jets - lelcowisawesome 2:0

30e minuut.
McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachlan onderschept slim de pass. Lachlan speelt de bal door. Snowball bereikt de bal nog maar net als eerste. Snowball haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Webster verovert de bal door een tackle van achteren. Webster met een sublieme pass. Inworp. Schammer met een snelle inworp. O`Sullivan geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
madrid jets - lelcowisawesome 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madrid jets 27%, lelcowisawesome 73%.
madrid jets - lelcowisawesome 3:0

58e minuut.
O`Sullivan is nu in balbezit. Lachlan bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Sullivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. O`Sullivan krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Doeltrap. Santalab trapt de bal weg van het doel. Agius kopt de bal weg. McEwan rent richting de bal. McEwan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madrid jets 37%, lelcowisawesome 63%.
madrid jets - lelcowisawesome 3:0