Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc dillon united
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 21
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Lee rent richting de bal. Christie onderschept slim de pass. Newton rent richting de bal. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee draait met de bal, schiet en ... Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Flatt geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Steeden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Steeden passt de bal met de wreef. Newcombe bereikt de bal nog maar net als eerste. Newcombe draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Thornton is nu in balbezit. Thornton geeft de bal voor. Colli verovert de bal door een tackle van achteren. Flatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Flatt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - dillon united 0:1

37e minuut.
Tiatto verovert de bal door een tackle van achteren. Tiatto geeft een hoge lob. Kemp rent richting de bal. Newton verovert de bal door een tackle van achteren. Newton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 65%, dillon united 35%.
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - dillon united 0:1

74e minuut.
Flatt passt de bal zonder na te denken. Inworp. Kirkpatrick met een snelle inworp. Van Steeden is nu in balbezit. Van Steeden geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Christie rent richting de bal. Christie passt de bal met de wreef. Thomas speelt de bal door. Newcombe rent richting de bal. Newcombe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Thornton met een sublieme pass. Newton rent richting de bal. Kemp is nu in balbezit. Newton verovert de bal door een tackle van achteren. Newton haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc 57%, dillon united 43%.
cbnmnfvbmnhgfv nbfdc bgfdc njhvc - dillon united 0:1