Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neddy fc j
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Singeorzan met een sublieme pass. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. Rowley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidmar verovert de bal door een tackle van achteren. Vidmar passt de bal in één keer door. North is nu in balbezit. North draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Scarsella de bal. North bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney is nu in balbezit. Mooney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarsella verovert de bal door een tackle van achteren. North bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopez rent richting de bal. Lopez geeft een lange en hoge pass. Paal!

29e minuut.
Lopez geeft een hoge lob. Rudnicki rent richting de bal. Cunningham begaat een overtreding. Cunningham krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 46%, j 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neddy fc - j 0:0

49e minuut.
Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi speelt de bal door. Andrews rent richting de bal. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
neddy fc - j 0:1

72e minuut.
Parker geeft een hoge lob. D`Souza is nu in balbezit. D`Souza geeft een lange en hoge pass. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
neddy fc - j 1:1

75e minuut.
Singeorzan onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van North. Singeorzan raakt geblesseerd tijdens het duel. Singeorzan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi draait met de bal, schiet en ... Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 35%, j 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neddy fc - j 1:1

j