Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Roos rendow
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Pottier probeert naar een medespeler te passen. Wells is nu in balbezit. Wells met een sublieme pass. Marrapodi rent richting de bal. Marrapodi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Wells rent richting de bal. Wells passt de bal met de wreef. Daar is Marrapodi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrapodi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Butterworth passt de bal met de wreef. Bourke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zane. Zane krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gunning bereikt de bal nog maar net als eerste. Gunning geeft een hoge lob. Majurovski geeft een hoge lob. Wells rent richting de bal. Wells haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Roos - rendow 1:0

31e minuut.
Butterworth rent richting de bal. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Butterworth zijn tegenspeler op de grond. Butterworth krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Roos 39%, rendow 61%.
Red Roos - rendow 1:0

56e minuut.
Pottier passt de bal zonder na te denken. Mundine rent richting de bal. Majurovski onderschept slim de pass. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Roos - rendow 1:1

66e minuut.
Gunning probeert naar een medespeler te passen. Micevski rent richting de bal. Micevski geeft een lange en hoge pass. Mundine is nu in balbezit. Mundine haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Yang is nu in balbezit. Pottier is nu in balbezit. Mundine verovert de bal door een tackle van achteren. Mundine haalt uit met een fantastische trap. Johnston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mundine onderschept slim de pass. Pottier rent richting de bal. Mundine onderschept slim de pass. Yang rent richting de bal. Yang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Roos 62%, rendow 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Roos - rendow 1:1