Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rendow Red Roos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ferguson geeft de bal voor. Plesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ferguson moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ferguson schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Plesa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butterworth met een snel genomen vrije trap. Harding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Wells onderschept slim de pass. Wells probeert naar een medespeler te passen. Marrapodi rent richting de bal. Marrapodi draait met de bal, schiet en ... Etherington probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rendow - Red Roos 0:1

14e minuut.
Majurovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa verovert de bal door een tackle van achteren. Plesa probeert naar een medespeler te passen. Mundine is nu in balbezit. Mundine draait met de bal, schiet en ... Harding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Butterworth is nu in balbezit. Butterworth passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kingdon de bal. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Kingdon speelt de bal door. Klungelig pakt Wells de bal. Wells passt de bal in één keer door. Marrapodi rent richting de bal. Marrapodi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Curcija geeft een hoge lob. Inworp. Wood met de inworp. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 62%, Red Roos 38%.
rendow - Red Roos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 58%, Red Roos 42%.
rendow - Red Roos 0:1