Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bacealona hammad
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Ellem rent richting de bal. Thompson onderschept slim de pass. Thompson passt de bal in één keer door. Doumanis is nu in balbezit. Doumanis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Cloete verovert de bal door een tackle van achteren. Cloete met een sublieme pass. Reid rent richting de bal. Reid geeft een lange en hoge pass. Thompson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Oksuz is nu in balbezit. Oksuz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reid met een snelle inworp. Cloete geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Reid is nu in balbezit. Allen onderschept slim de pass. Allen passt de bal zonder na te denken. Leijh rent richting de bal. Leijh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Stergiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiopoulos rent richting de bal. Stergiopoulos speelt de bal door. McKay rent richting de bal. McKay speelt de bal door. Paal!

37e minuut.
Oksuz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bowen met een snelle inworp. Reid is nu in balbezit. Reid geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Madaschi kopt de bal weg. Daar is Amien, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cloete tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cloete krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bacealona 64%, hammad 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bacealona - hammad 0:0

49e minuut.
Bowen verovert de bal door een tackle van achteren. Bowen probeert naar een medespeler te passen. Lozanovski is nu in balbezit. Thompson verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Lozanovski onderschept slim de pass. Madaschi rent richting de bal. Lozanovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lozanovski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Madaschi met een sublieme pass. Stergiopoulos is nu in balbezit. Lozanovski begaat een overtreding. Lozanovski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bacealona 58%, hammad 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bacealona - hammad 0:0