Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pemulwuy White Eagles Bato United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 13.2
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Nohra rent richting de bal. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorbas onderschept slim de pass. Nohra verovert de bal door een tackle van achteren. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pemulwuy White Eagles - Bato United 1:0

19e minuut.
D`Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Souza geeft een hoge lob. Moffitt is nu in balbezit. Jones is nu in balbezit. Jones draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
D`Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorbas verovert de bal door een tackle van achteren. Zorbas passt de bal zonder na te denken. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Johnson speelt de bal door. Jones is nu in balbezit. Zorbas begaat een overtreding. Jones moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jones kan niet meer verder spelen. Barrett komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Piper geeft een lange en hoge pass. Bird probeert de bal aan de voet te houden. Nohra rent richting de bal. Barrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrett draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Piper bereikt de bal nog maar net als eerste. Piper geeft een hoge lob. Thomas rent richting de bal. Nohra onderschept slim de pass. Nohra draait met de bal, schiet en ... Agius bokst de bal weg.

34e minuut.
Moffitt probeert naar een medespeler te passen. Piper met een sublieme pass. Gough met een sublieme pass. Nohra is nu in balbezit. Nohra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Davies geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tennant met de inworp. Barrett is nu in balbezit. Barrett geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pemulwuy White Eagles 40%, Bato United 60%.
Pemulwuy White Eagles - Bato United 1:0

79e minuut.
Thomas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schirripa met de inworp. Barrett rent richting de bal. Barrett draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pemulwuy White Eagles 61%, Bato United 39%.
Pemulwuy White Eagles - Bato United 1:0