Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rendow neddy fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Cotte is nu in balbezit. North onderschept slim de pass. North passt de bal zonder na te denken. Mooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mooney schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rendow - neddy fc 0:1

7e minuut.
Rowley is nu in balbezit. Rowley geeft een lange en hoge pass. Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. North onderschept slim de pass. North schiet op doel. Straker bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Scarsella is nu in balbezit. Yang is nu in balbezit. Scarsella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarsella krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Scarsella kan de bal niet met de borst controleren. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood geeft een lange en hoge pass. Mundine rent richting de bal. Mundine draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Andrews trapt de bal weg. Butterworth is nu in balbezit. Vidmar maakt een afschuwelijke overtreding. Butterworth raakt geblesseerd tijdens het duel. Butterworth zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Butterworth is nu in balbezit. North onderschept slim de pass. North speelt de bal door. Mooney rent richting de bal. Mooney draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 49%, neddy fc 51%.
rendow - neddy fc 0:1

84e minuut.
Lopez geeft een hoge lob. Butterworth rent richting de bal. North verovert de bal door een tackle van achteren. Mooney is nu in balbezit. Mooney draait met de bal, schiet en ... Straker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 57%, neddy fc 43%.
rendow - neddy fc 0:1