Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hammad Pemulwuy White Eagles
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Yon de bal. Madaschi rent richting de bal. Madaschi met een sublieme pass. Thompson is nu in balbezit. Thompson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tambouras verovert de bal door een tackle van achteren. Tambouras passt de bal zonder na te denken. Daar is Kearton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gough verovert de bal door een tackle van achteren. Gough geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Schirripa rent richting de bal. Schirripa probeert naar een medespeler te passen. Tambouras is nu in balbezit. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hammad - Pemulwuy White Eagles 0:1

26e minuut.
Madaschi heeft problemen om de bal te vangen. Tambouras is nu in balbezit. Tambouras speelt de bal door. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gough rent richting de bal. Cloete is nu in balbezit. Cloete speelt de bal door. Thompson rent richting de bal. Thompson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad 64%, Pemulwuy White Eagles 36%.
hammad - Pemulwuy White Eagles 0:1

71e minuut.
Tambouras onderschept slim de pass. Tambouras met een sublieme pass. Tennant met een sublieme pass. Nohra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bowen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tambouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tambouras moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Tambouras kan niet meer verder spelen. Jones komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gough kopt de bal weg. Nohra probeert de bal met de borst te controleren. Jones bereikt de bal nog maar net als eerste. Jones haalt uit met een fantastische trap. Daar is Yon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Gough kan de bal niet met de borst controleren. Gough geeft een hoge lob. Perre bereikt de bal nog maar net als eerste. Perre geeft een hoge lob. Cloete bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad 60%, Pemulwuy White Eagles 40%.
hammad - Pemulwuy White Eagles 0:1