Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bato United bacealona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.4
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Oksuz kopt de bal weg. Ellem probeert de bal met de borst te controleren. O`Connor onderschept slim de pass. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Ellem is nu in balbezit. Ellem geeft een lange en hoge pass. Leijh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiopoulos is nu in balbezit. Stergiopoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Stergiopoulos geeft een hoge lob. Villafane is nu in balbezit. McKay maakt een afschuwelijke overtreding. Villafane moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villafane kan niet meer verder spelen. Johnson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bato United 56%, bacealona 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bato United - bacealona 0:0

69e minuut.
Stergiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stergiopoulos rent richting de bal. Leijh bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Leijh rent richting de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh onderschept slim de pass. Leijh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Amien rent richting de bal. Amien geeft een lange en hoge pass. Stergiopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Turnbull rent richting de bal. Turnbull geeft de bal voor. Marshall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bato United 46%, bacealona 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bato United - bacealona 0:0