Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rendow j
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Butterworth is nu in balbezit. Scuderi verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi passt de bal zonder na te denken. Steele heeft problemen om de bal te vangen. Steele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Goulding is nu in balbezit. Goulding geeft de bal voor. Wood heeft problemen om de bal te vangen. Mundine rent richting de bal. Mundine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rendow - j 1:0

21e minuut.
Zane met de inworp. Gunning controleert de bal met de borst. Gunning probeert naar een medespeler te passen. Mundine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rendow - j 2:0

25e minuut.
Inworp. Butterworth met de inworp. Plesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Plesa geeft de bal voor. Rudnicki kopt de bal weg. Zhu bokst de bal weg.

30e minuut.
Daar is Wood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudnicki rent richting de bal. Rudnicki passt de bal in één keer door. Steele rent richting de bal. Steele schiet op doel. Straker bokst de bal weg.

32e minuut.
Steele rent richting de bal. Steele draait met de bal, schiet en ... Brock probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Houston neemt de hoekschop. Straker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Steele heeft problemen om de bal te vangen. Scuderi rent richting de bal. Scuderi met een sublieme pass. Steele bereikt de bal nog maar net als eerste. Steele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zane rent richting de bal. Zane geeft een hoge lob. Mottram speelt de bal door. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rendow - j 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 60%, j 40%.
rendow - j 2:1

55e minuut.
Davidson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mundine de bal. Webber is nu in balbezit. Mundine verovert de bal door een tackle van achteren. Mundine haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Butterworth verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butterworth is nu in balbezit. Scuderi verovert de bal door een tackle van achteren. Scuderi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Goulding passt de bal zonder na te denken. Butterworth bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan begaat een overtreding. Singeorzan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 64%, j 36%.
rendow - j 2:1

j