Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bato United Red Roos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.5 gemiddelde waardering 15.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Zorbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorbas geeft een lange en hoge pass. Johnston heeft problemen om de bal te vangen. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Moffitt is nu in balbezit. King verovert de bal door een tackle van achteren. King passt de bal met de wreef. Marrapodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrapodi schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Van Bentum probeert naar een medespeler te passen. Turnbull met een sublieme pass. Bird controleert de bal met de borst. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Turnbull met een sublieme pass. Daar is Wells, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells is nu in balbezit. Wells geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Turnbull probeert naar een medespeler te passen. Van Bentum bereikt de bal nog maar net als eerste. Majurovski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Bentum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Bentum met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kingdon passt de bal in één keer door. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King geeft een hoge lob. Marrapodi is nu in balbezit. Marrapodi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Moffitt met een snelle inworp. Zorbas probeert naar een medespeler te passen. O`Connor is nu in balbezit. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Harding maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bato United - Red Roos 1:0

37e minuut.
Zorbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells onderschept slim de pass. Wells probeert naar een medespeler te passen. Marrapodi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrapodi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bato United - Red Roos 1:1

39e minuut.
King probeert naar een medespeler te passen. Bird is nu in balbezit. Bird passt de bal in één keer door. O`Connor bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor haalt uit met een fantastische trap. Harding verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bato United 56%, Red Roos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bato United - Red Roos 1:1

49e minuut.
Johnston geeft een hoge lob. Inworp. Van Bentum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bird rent richting de bal. Bird geeft de bal voor. Harding kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bato United - Red Roos 2:1

85e minuut.
Turnbull heeft problemen om de bal te vangen. Wells is nu in balbezit. Wells passt de bal zonder na te denken. Marrapodi is nu in balbezit. Marrapodi schiet op doel. Agius bokst de bal weg.

90e minuut.
Zorbas rent richting de bal. Zorbas geeft een lange en hoge pass. Gardiner speelt de bal door. O`Connor rent richting de bal. O`Connor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bato United - Red Roos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bato United 53%, Red Roos 47%.
Bato United - Red Roos 3:1