Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hammad j
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Houston zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bright rent richting de bal. Bright passt de bal in één keer door. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Scuderi is nu in balbezit. Scuderi speelt de bal door. Klungelig pakt Scuderi de bal. Scuderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad - j 0:1

14e minuut.
Matassa geeft de bal voor. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake met een sublieme pass. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bright is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Singeorzan met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bright neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Scuderi is nu in balbezit. Scuderi passt de bal met de wreef. Yon is nu in balbezit. Scuderi onderschept slim de pass. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Stergiopoulos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houston met een snelle inworp. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad - j 0:2

41e minuut.
Scarsella met een sublieme pass. Matassa probeert de bal aan de voet te houden. Scuderi met een sublieme pass. Scuderi rent richting de bal. Scuderi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Singeorzan passt de bal in één keer door. Madaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi is nu in balbezit. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad 57%, j 43%.
hammad - j 0:2

58e minuut.
Scuderi is nu in balbezit. Scuderi speelt de bal door. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
hammad - j 0:3

70e minuut.
Reid is nu in balbezit. Matassa is nu in balbezit. Singeorzan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Singeorzan krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Scuderi rent richting de bal. Scuderi met een sublieme pass. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi draait met de bal, schiet en ... Recchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Rudnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blake is nu in balbezit. Blake speelt de bal door. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Madaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake onderschept slim de pass. Blake met een sublieme pass. Scuderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuderi passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad 67%, j 33%.
hammad - j 0:3
j