Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rendow Bato United
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 14.2
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Bird is nu in balbezit. Bird geeft een hoge lob. Villafane rent richting de bal. Villafane draait met de bal, schiet en ... Straker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Daar is Brock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butterworth is nu in balbezit. Villafane begaat een overtreding. Villafane krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Villafane is nu in balbezit. Villafane probeert naar een medespeler te passen. Gunning bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Connor onderschept slim de pass. O`Connor schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding passt de bal zonder na te denken. Popovic speelt de bal door. Goulding probeert de bal met de borst te controleren. Goulding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Micevski passt de bal zonder na te denken. Gunning probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mundine bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 45%, Bato United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rendow - Bato United 0:0

70e minuut.
Turnbull speelt de bal door. Micevski probeert naar een medespeler te passen. Davidson heeft problemen om de bal te vangen. Van Bentum bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Bentum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rendow - Bato United 0:1

72e minuut.
Van Bentum geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Davidson de bal. Bird is nu in balbezit. Bird draait met de bal, schiet en ... Zane kopt de bal weg. Straker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Agius rent richting de bal. Agius geeft een lange en hoge pass. Davidson rent richting de bal. Davidson geeft de bal voor. Mundine krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rendow 58%, Bato United 42%.
rendow - Bato United 0:1