Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
neddy fc Pemulwuy White Eagles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
hopeless Passen weak
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Mooney passt de bal met de wreef. Vidmar kan de bal niet met de borst controleren. Tambouras onderschept slim de pass. Tambouras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
D`Souza heeft problemen om de bal te vangen. Schirripa is nu in balbezit. North schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. North krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Hawrysiuk geeft een hoge lob. D`Souza heeft problemen om de bal te vangen. Mooney onderschept slim de pass. Mooney haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Borg de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
neddy fc - Pemulwuy White Eagles 1:0

29e minuut.
Tambouras probeert naar een medespeler te passen. Schirripa rent richting de bal. Schirripa speelt de bal door. Nohra rent richting de bal. Nohra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Mooney de bal. Hirons is nu in balbezit. Mooney onderschept slim de pass. North bereikt de bal nog maar net als eerste. North schiet op doel. Johnson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 43%, Pemulwuy White Eagles 57%.
neddy fc - Pemulwuy White Eagles 1:0

62e minuut.
Cunningham met de inworp. North controleert de bal met de borst. Piper rent richting de bal. North onderschept slim de pass. North geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cunningham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. D`Souza is nu in balbezit. North begaat een overtreding. D`Souza wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. D`Souza kan niet meer verder spelen. Barrett komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Barrett onderschept slim de pass. Vidmar rent richting de bal. Barrett maakt een afschuwelijke overtreding. Barrett krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Tambouras rent richting de bal. Tambouras geeft de bal voor. Tennant probeert naar een medespeler te passen. Nohra heeft problemen om de bal te vangen. Nohra haalt uit met een fantastische trap. Allen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Scarsella speelt de bal door. Klungelig pakt Vidmar de bal. Tambouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohra rent richting de bal. Nohra schiet op doel. Allen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
neddy fc - Pemulwuy White Eagles 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: neddy fc 55%, Pemulwuy White Eagles 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
neddy fc - Pemulwuy White Eagles 1:1